MaxcloudONLogo

MaxCloudON – Сървъри, създадени с желание

Глобалната тенденция към дигитализация ускорява сроковете за изпълнение на различни дейности в „Облакът“. В този неизбежен процес Вие имате нужда от сигурен и надежден партньор и ние MaxCloudON (МаксКлаудОН) сме този партньор.

Кои сме ние

Ние сме в ИТ бизнесът от 20 години и планираме да останем още много. В началото всичко започна като на шега – с игри на нашите лични компютри. Но, като всяко нещо, компютрите се чупят. Неволята учи – наложи се сами да ги поправяме. След време се научихме, и как да пишем код. Използвахме тези умения за да започнем първата си работа в ИТ секторът. Тази работа ни позволи да направим първият си сървър. С времето усъвършенствахме нашите умения. След време не ни беше достатъчно да работим за някой друг, затова направихме MaxCloudON (МаксКлаудОН). От този момент насам продължаваме да се подобряваме с цел да можем да предоставим бърза, сигурна, надеждна и евтина услуга на нашите партньори.

Атанас Димитров – основател на MaxCloudON (МаксКлаудОН) – “Най-трудният урок, който научих в бизнеса е, че няма лесни уроци – всички са трудни и скъпи, не само материално, а и емоционално”

Бранислав Кирилов – основател на MaxCloudON (МаксКлаудОН) – “Всяка непредвидима ситуация ни стимулира да се подобряваме непрекъснато и да игнорираме собствените си удобни предпочитания”

С нашата професионална помощ, ще направим преминаването Ви към „Облакът“ лесно и бързо.

Какви са нашите цели

Отдадени сме на новите технологии и подобренията, които идват с тях. Стремим се да сме на ръба на технологичния прогрес и непрекъснато да подобряваме нашите услуги, за да може да ги ползвате лесно и интуитивно. Целим се да развиваме и предлагаме винаги най-новите услуги, свързани със сървъри, рендиране и други. Причината е не само, че пазара и конкуренцията го налага, но и защото когато стартираме някоя нова част, ние се чувстваме отново, като деца пред коледната елха.

Защо ние сме различни

Иновативен контролен панел

Ние използваме разработен от нас контролен панел, позволяващ на нашите клиенти, да управляват лесно сървърите си.
Стремим се винаги да сме актуални и да се подобряваме и развиваме, за да ви гарантираме сигурна и надеждна услуга.

Сигурността и поверителността са наш приоритет

Сигурността е една от нашите главни цели. За целта Ви предоставяме достъп през IKEv2/IPSec криптиран тунел (VPN), който гарантира, че никой няма да види информацията освен вас. Също тъка, като стандартна практика подписваме споразумение за поверителност, с нашите клиенти.

Цените

С нас Вие ще намалите разходите си, благодарение на ниските цени на нашите CPU наети сървъри (AMD/ Intel) и GPU сървъри.

Какво казват нашите клиенти?

Clusters Creative

„Най-бързите VPS, който сме ползвали. Сървърите са наистина само за нас и получихме, каквото беше рекламирано. Подходящи са за дизайнер на свободна практика, както и за голямо студио. „

Креативен директор на Clusters Creative
Николай Грозев
Vaya Studios

„Използвали сме Rend-it (сега MaxCloudON) много пъти, когато нашите сървъри не са били достатъчни за да се справим на време. Бързи и отговорни те са ни спасявали не веднъж.“

Основател и Изпълнителен Директор на Vaya Studios
Светлин Михайлов
Studio IQ

„Отлична услуга, поддръжка и цени. Можете да сложите желаният от Вас софтуер. Помогнаха ми да наглася дистрибутирано рендиране. Препоръчвам ги на всички. „

Изпълнителен директор Studio IQ
Саураб Патил
Част от нашата статистика.
Бихме искали да споделим, някои числа, с които се гордеем:
99.95%
Uptime
2475h
За разработка на контролният панел
95%
Удоволствие
579
Изпити кафета