предоставяме изключителни облачни решения

Предлагаме Dedicated сървъри под наем за интензивни компютърни изчисления и фотореалистични изображения

Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта на високопроизводителните изчислителни технологии. През годините успяхме да задълбочим познанията ни относно сървърните технологии и да усъвършенстваме уменията си. Работихме успешно като традиционна Рендер ферма повече от 10 години, като винаги се стараехме да предоставяме изключителни решения за нашите клиенти.

С развитието на технологичния сектор и новите възможности свързани с AI, установихме, че ни е нужен по-гъвкав и ефективен подход. Поради тази причина започнахме да отдаваме под наем Dedicated CPU и GPU сървъри, използвайки нашите дългогодишни познания и опит в индустрията, за да създадем бързи, гъвкави и рентабилни сървърни решения за вас и вашия бизнес.

Научете първи за новите възможности

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете сред първите, които ще получават новини и специални оферти

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Нашите принципи

По отношение на нашите клиенти и предлаганите услуги се придържаме към следните принципи

Какво казват нашите клиенти

Николай Грозев

Креативен директор на Clusters Creative

„Най-бързите VPS, който сме ползвали. Сървърите действително са dedicated, само за нас, и получихме това, което беше рекламирано. Подходящи са както за 3D дизайнер на свободна практика, така и за голямо студио. „

Светлин Михайлов

Основател и Изпълнителен Директор на Vaya Studios

„Използвали сме Rend-it (сега MaxCloudON) много пъти, когато нашите сървъри не са били достатъчни за да се справим навреме. Бързи и отговорни, те са ни спасявали не веднъж.“

Марио Младенов

Мениджър информационни технологии Visual Method

„Отлично обслужване и поддръжка, страхотни цени. Няма ограничения за инсталирания софтуер. Конфигурирахме си сървърите и ги ползвахме с месеци без необходимост да правим промени."

Scroll to Top