Общи условия за ползване

Общи условия

Тук ще намерите условията и правилата за ползване на MaxCloudON („Условия“).

Моля, прочетете тези условия и правила внимателно. Достъпът до продуктите на MaxCloudON (“Продуктът”), до услугите на MaxCloudON (“Услугата”),и сайтът на MaxCloudON – https://maxcloudon.bg/ (“Сайтът”) и цялото му съдържание, е достъпно само, ако се съгласите с тези условия и правила. Трябва да прочетете и да се съгласите с всички условия и правила. Ако си създадете акаунт или посетите нашият сайт Вие се обвързвате със спазването им. Ако продължите да ползвате нашият сайт, Вие се съгласявате с тези условия и правила.

1. Вашият MaxCloudON акаунт.

Ако създадете акаунт на нашият сайт, Вие сте отговорен за неговата сигурност. Вие сте отговорен, за всяко действие извършено от този акаунт, както и за всяко действие свързано с този акаунт. Вие се съгласявате да предоставите и поддържате информацията свързана с него актуална и вярна. В това число и информация за връзка с Вас използвана за известия и друга комуникация от нас, както и за информацията свързана с начините за разплащане. Не се разрешава да използвате грешна информация, както и да се представяте за някой друг. МаxCloudON може да променя или премахва информация, ако счита, че тя е грешна, измамна или би ги вкарала в спор с трети лица. Вие се съгласявате, че ние имаме право да проверяваме верността на информацията, която ни предоставяте.


Вие сте отговорен за опазване на сигурността и тайната на вашето потребителско име и парола. Ако Ви е известно, че някой е влизал в акаунтът Ви или е нарушил сигурността на „Услугата“ предоставяна от MaxCloudOn, Вие трябва да ни уведомите за това. MaxCloudON не носи отговорност за последиците свързани с разкриването на Вашата парола и потребителско име и ако не ни уведомите навреме за това.

2. Отговорности на Потребителят, „Сайтът“, „Продуктът“ и/или „Услугата“.

Употребата на „Сайтът“, „Продуктът“ и „Услугата“ трябва да е законно спрямо законите във Вашата страна и Европейският съюз, както и да спазва тези „Условия“ и други допълнителни споразумения между Вас и MaxCloudON.


Когато използвате „Сайтът“, „Продуктът“ или „Услугата“, Вие трябва да се държите учтиво по всяко време. Изрично се забранява да се използват „Сайтът“, „Продуктът“ или „Услугата“ и Вие се съгласявате да не ги използвате за следните неща:

 • За добивът на крипто валути.
 • За нелегални дейности или дейности, които биха довели до граждански иск, както и дейности, които са в нарушение на местните, национални или международни разпоредби, както и в нарушение на общоприетите правила за ползване на интернет пространството.
 • Да споделяте или качвате авторски материали , ако не сте собственик на авторките права или няма изричното разрешение на авторът.
 • Да споделят или качвате материали съдържащи търговски тайни, ако не сте техният собственик или имате разрешени от него за това.
 • Да споделяте или качвате информация, която нарушава интелектуалната собственост или нарушава публичните или частни права на друг човек.
 • Да се пречите за нормалният начин за употреба на „Сайтът“, мрежата и сигурността на мрежата, както и да използвате „Сайтът“, „Продуктът“ или „Услугата“ като средство за опит за неоторизиран достъп на други компютърни системи и мрежи.
 • Да използвате информация , която не е предназначена за Вас, както и да влизате в акаунти или сървъри, за които не сте оторизиран да използвате.
 • Да се опитвате да сканирате или тествате за уязвимости в системата или мрежата ни, както и средствата ни за идентификация.
 • Да се опитвате да пречите или да пречите на нормалната работа на „Сайтът“, или на способността ни да предоставяме „Услугата“, на други клиенти. В това число се включва и атаки към доставчикът ни на интернет, мрежата ни, чрез, но не ограничено до, вируси, претоварване на мрежат, “flooding”, “mail bombing” или “crashing” „Сайтът“.


В допълнение, ако използвате акаунт, споделяте материали или линкове на „Сайтът“ (Известно, още като „Съдържание“), Вие сте отговорен за това „Съдържание“ и каквито и да е вреди породени от употребата на това „Съдържание“. Това е без значение дали това „Съдържание“ се състои от текст, графика, аудио или видео файл или компютърен софтуер. Ако споделите или качите „Съдържание“, Вие гарантирате, че :

 • свалянето, копирането или употребата на това „Съдържание“, не нарушава авторските права, патентът, търговската марка или търговската тайна на трети лица, както и други права, който не са включени в този списък.
 • ако вашият работодател притежава авторските или интелектуални права над това „Съдържание“ Вие сте (а) получили писмено разрешение от работодателят Ви да споделите това „Съдържание“, това включва, но не се ограничава до компютърен софтуер или (б) сте осигурили писмен документ показващ отказ от правата му за това „Съдържание“.
 • напълно спазвате лицензите на трети лица отнасящи се за това „Съдържание“, както и че сте направили всичко необходимо да представите условията на този лиценз, на крайният потребител.
 • това „Съдържание“ не съдържа или инсталира „Вируси“, „Червей“, „Троянски коне“, „Зловреден софтуер“ или други вредни или опасни функционалности;
 • това „Съдържание“ не е спам, не съдържа не етични или нежелани рекламни материали с цел повишаването на трафика, към трети страни, повишаването на позицията им в търсачките. Или други незаконни или неетични практик, като Phishing, Както и да се представят за трети лица (spoofing).
 • това ‘Съдържание’ не е неприлично, клевета, расистко или морално неприемливо. Както и че това „Съдържание“ не нарушава личните или публични права на трети лица.


Ако изтриете „Съдържание“, MaxCloudON ще направи всичко по-силите си да го премахне от „Сайтът“, но Вие сте запознат, че кеширането или достъпът до това „Съдържание“ може да не бъде прекъснат веднага. Вие сте отговорен, за защитата Ви , от Вируси, „Червей“ и друго вредно или опасно „Съдържание“. MaxCloudOn ще направи всичко по-силите си да попречи на трансфера на такова „Съдържание“ от нас към Вас.


MaxCloudON не носи отговорност, за щети нанесени от употребата на „Продуктът“, „Сайтът“ и/или „Услугата“ .


MaxCloudON има правото (но не и задължението) да:

(а) Откаже или премахне всяко „Съдържание“, което според личната преценка на „MaxCloudOn“ нарушава тези „Условия“ или е вредно или нежелано.

(б) прекрати или откаже достъп до „Сайтът“,“Продуктът“ или „Услугата“ на всеки човек по собствена преценка.

3. Такси и заплащане.

Ако закупите (наемете) „Продукт“ или „Услуга Вие се съгласявате да заплащате на MaxCloudOn таксата (цена) показана по време на процесът по закупуване (наем). Тази такса се заплаща на първият ден от периодът за наем, и покрива периодът показан по време на процесът на закупуване (наем). Конфигурациите и цените на „Сайтът“, „Продуктът“ или „Услугата“ могат да бъдат променени по всяко време от MaxCloudOn, ако тази промяна настъпи по време на вече започнал период за наем ,то тя влиза в ефект след изтичането на посоченият период и преди започването на нов такъв. Вие се съгласявате с всяка промяна, ако не възразите писмено пред MaxCloudOn в рамките на седем (7) работни дни, след получаване на известие за промяна или фактура включваща или известяваща промяната.
Всички цени са без включени данъци и такси. Вие ще заплатите всички данъци, мита, такси или налози или други подобни плащания изисквани от данъчните власти (не включва данък „Печалба“). С изключение, ако предоставите сертификат или друг писмен документ гарантиращ , че Ви сте освободен от заплащането на тези такси, данъци, мита или налози поради локацията, на която ще бъде доставен „Продуктът“ или предоставена „Услугата“. Ако законът се промени до степен, в която тези такси, данъци, мита или налози бъдат изискани от MaxCloudOn, MaxCloudOn си запазва правото да Ви изисква заплащането им със задна дата.

4. Употреба на „Съдържание“ собственост на трети лица.

MaxCloudON не е прегледал и не може да прегледа цялото „Съдържание“ на „Сайтът“ или хоствано (качено) на „Услугата“, следователно MaxCloudOn не носи отговорност за съдържанието му и последиците от използването му. MaxCloudON не представлява, подкрепя или гарантира, че „Съдържанието“ е вярно, полезно или не е вредно. „Сайтът“ или „Съдържанието“ , качено чрез „Услугата“ може да бъде обидно, неприлично или неприемливо, както и да бъде технически невярно, с правописни грешки, както и с други грешки. „Услугата“ може да има „Съдържание“, което да нарушава личните или публични права, както и авторските или интелектуални права на трети страни. Както и „Съдържание“, което чрез изтеглянето си или копирането и употребата нарушава „Условията за ползване“ на трети страни. MaxCloudON не носи отговорност за щети или други поражения нанесени от употребата или изтеглянето на „Съдържание“ качено чрез нашата „Услуга“.

5. „Съдържание“ споделено или качено на Други сайтове.

MaxCloudON не е прегледал и не може да прегледа цялото „Съдържание“, което е достъпно чрез „Сайтът“ или хоствано (качено) на „Услугата“ и всичките линкове водещи до сайтове на трети страни, както и „Съдържанието“ на сайтове с линкове към MaxCloudOn.bg. MaxCloudON няма контрол върху „Съдържанието“ на сайтове, които не са собственост на „MaxCloudOn“ и не носи отговорност за тяхното „Съдържание“. Като споделя линк към тях MaxCloudOn не представлява или подкрепя тези сайтове.

6. Запазени марки

MaxCloudON, the MaxCloudON logo, and all other trademarks, service marks, graphics and logos used in connection with the Website, Products, and Services, are trademarks or registered trademarks of MaxCloudON or MaxCloudON’s licensors. Other trademarks, service marks, graphics and logos used in connection with the Website, Products, and Services, may be the trademarks of other third parties in which case such license is for the exclusive benefit and use of us unless otherwise stated, or may be the property of their respective owners. Your use of the Website grants you no right or license to reproduce or otherwise use any MaxCloudON or third party trademarks. Likewise, you grant no right or license to reproduce or otherwise use any of your trademarks, service marks, graphics and/or logos, unless expressly authorized by you.

7. Прекратяване

Вие можете да прекратите своето споразумение (договор) и да затворите своя акаунт по всяко време, като се свържете с нас на [email protected]. Той ще бъде прекратен след изтичане на последният ден на Вашият абонамент. MaxCloudON може да прекрати или преустанови достъпът Ви до „Сайтът“, „Продуктът“ и/или „Услугата“ по всяко време, ако:

(а) сте в нарушения на тези „Условия“ и/или каквито и да е други спогодби и/или споразумения с MaxCloudON

(б) MaxCloudON има основателна причина да смята, че използвате „Сайтът“, „Продуктът“ и/или „Услугат“ за да нарушавате закона или да правата на трети лица.

(в) MaxCloudON има основателна причина, че се опитвате да злоупотребявате и/или заобикаляте нашите правила.

(г) MaxCloudON има основателна причина да смята, че използвате „Сайтът“,“Продуктът“ и/или „Услугата“ за извършване на измама. Също тъка, ако смятаме, че предоставеният Ви „Продукт“ или „Услуга“, ще бъде използвана за измама от трети лица.

(д) не платите дължимите сметки към MaxCloudON;

(е) сте в нарушение на приложимите закони и правила.

При прекратяване на акаунтът Ви, по коя да е от горните точки MaxCloudON не се задължава да Ви върне платените такси и ще прекрати достъпът Ви до „Сайтът“ и/или „Услугата“, както и до информацията свързана с тях.


MaxCloudON може по собствена преценка да прекрати споразумението (договорът) и достъпът до Вашият акаунт и „Услугата“, ако тя или част от нея вече не е законна във Вашата юрисдикция (район, държава) или не е финансово рентабилна. Ако Вие прекратите отношенията си MaxCloudOn поради изтичане на информация, без Ваша вина или в случай на форсмажорни обстоятелства MaxCloudOn, ще Ви възстанови пропорционално таксите и сметките заплатени от Вас, до края на оставащият абонаментен период.


Ако смятате, че „Услугата“ на MaxCloudON не отговаря на качеството или е дефектна (Bug) Вие трябва да се свържете писмено с MaxCloudON и да ни предоставите четиринадесет (14) дни да оправим проблемът. Ако MaxCloudON оправи проблемът в този период от четиринадесет (14) дни, MaxCloudOn не е в нарушение и не носи отговорност за понесените щети. Ако MaxCloudON не поправи проблемът тогава Вие имате право да прекратите веднага използването на „Услугата“, като се свържете с нас в писмен вариант.

8.Промени

Конфигурацията или спецификацията на „Сайтът“, включително, но не ограничено до , съдържанието му е възможно да се променят от време на време. „Продуктът“ и/или „Услугата“ могат да бъдат допълнени или подобрени по преценка на „MaxCloudOn“. Ви се обвързвате с тези промени, освен в случаите , когато тези промени не намаляват материалната стойност на „Сайтът“, „Продуктът“ и/или „Услугата“.

9. Limitation of Warranties of MaxCloudON, Its Suppliers and Its Licensors

MaxCloudON warrants to MaxCloudON customers of paid products and/or services, provided that such customers have paid all fees due, and are not otherwise defaulting any obligations towards MaxCloudON, an availability of the Products and/or Services (“uptime”) of ninety-eight percent (98%) per month. If for a reason solely attributable to MaxCloudON the uptime is not met, MaxCloudON will credit you as “liquidated damages”, 1/30 of your monthly fees for every day, or part of the day, the Products and/or Services are not accessible in violation with the uptime. You agree that it would be difficult to determine the amount of damages that will be suffered by you if the uptime will not be met. You also agree that the above compensation schedule will result in liquidated damages that bear a reasonable proportion to the probable loss and the amount of your actual loss. The aforementioned liquidated damages shall be the sole and exclusive remedy in the event the uptime has not been met by MaxCloudON. However, if the Products and/or Services are not available to you for a reason solely attributable to MaxCloudON for a continuing period of five (5) days or more, you may terminate your agreement in writing with immediate effect, and you may request return of fees paid by you related to the unavailable Products and/or Services, pro-rata the remaining unused term of your agreement.


MaxCloudON and its licensors make no warranties or representations whatsoever with respect to the Website, Products, and Services, or any linked site or its content, including the content, information and materials on it or the accuracy, completeness, or timeliness of the content, information and materials. We also do not warrant or represent that your access to or use of the Website, Products, and/or Services, or any linked site will be uninterrupted or free of errors or omissions, that defects will be corrected, or that the Website, Products, and/or Services, or any linked site is free of computer viruses or other harmful components. We assume no responsibility, and shall not be liable for any damages to, or viruses that may infect, your computer equipment or other property on account of your use of the Products or Services, or your access to, use of, or browsing of the Website, or your downloading or uploading of any Content from or to the Website. If you are dissatisfied with the Website, your sole remedy is to discontinue using the Website.


No advice, results or information, whether oral or written, obtained by you from MaxCloudON, or through the Website, shall create any warranty not expressly made herein. MaxCloudON does not necessarily endorse, support, sanction, encourage or agree with any content or any user content, or any opinion, recommendation, content, link, data or advice expressed or implied therein, and MaxCloudON expressly disclaims any and all liability in connection with user content and any other content, materials or information available on or through the Website, Products, and/or Services, created or provided by users or other third parties.


Please note that some jurisdictions may not allow the exclusion of implied warranties, so some of the above exclusions may not apply to you. Check your local laws for any restrictions or limitations regarding the exclusion of implied warranties.

10.Limitation of Liability of MaxCloudON, its Suppliers and its Licensors

Under no circumstances shall any party, its subsidiaries and affiliates, their respective directors, officers, employees or agents, and other representatives, be liable for any indirect, consequential, incidental, special, or punitive damages, including but not limited to lost profits and business interruption, whether in contract or in tort, including negligence, arising in any way from the use of the Website, Products, Services, and/or the Contents thereof, or of any hyperlinked website even if such party is expressly advised of the possibility of such damages. With the exception of damages related to legally proven or admitted intellectual property infringement caused by Products and/or Services as delivered by a party without any third party content, in no event shall a party’s liability exceed the total sums received by MaxCloudON from you during the twelve (12) month period immediately prior to the date the damages first occurred.

11. Indemnification

Subject to the limitations set forth herein, the Parties agree to defend, indemnify, and hold each other harmless, including its subsidiaries and affiliates, their respective directors, officers, employees or agents, and other representatives, from and against all claims, losses, damages, liabilities, and costs (including but not limited to reasonable attorneys’ fees and court costs), arising out of, relating to or in connection with

(i) a material violation of these Terms, or any agreement between the Parties, or

(ii) any allegation that any information or material (including any Content) violates any rights of any third party.


You understand and agree that, by using the Products and/or Services, you are solely responsible for any data, including personally identifiable information, collected or processed via our Products and/or Services. You will defend, indemnify, and hold MaxCloudON harmless, without any limitation, for all damages in connection to (alleged) violations of any privacy laws through the use of the Products and/or Services under your account.

12. Miscellaneous

Относно сигурността, тайната и целостта на данните (информацията), всяка страна е отговорна за предпазването И, и поддръжката на системи за нейното опазване при използването И от тях или трети лица.


MaxCloudON не носи отговорност за спад в производителността или забавяне на „Услугата“, както и на всички други задължения към Вас поради обстоятелства извън нашият контрол. MaxCloudOn, ще Ви уведоми своевременно при възникването на такива обстоятелства, и колко е потенциалното време за отстраняването им.
Any cause of action against a party, regardless whether in contract, tort or otherwise, must commence within one (1) year after the cause of action accrues. otherwise, such cause of action is permanently barred.


If any part of these Terms is held invalid or unenforceable, that part will be construed to reflect the Parties’ original intent, and the remaining portions will remain in full force and effect. A waiver by either party of any term or condition of these Terms or any breach thereof, in any one instance, will not waive such term or condition or any subsequent breach thereof. You may only assign your rights under these Terms to any party that consents to, and agrees to be bound by, the terms hereof in writing. MaxCloudON may assign its rights under these Terms at its sole discretion. These Terms will be binding upon and will inure to the benefit of the parties, their successors and permitted assigns. You agree that no joint venture, partnership, employment, or agency relationship exists between you and us as a result of the Terms, or your use of the Website, Products, and/or Services.


Специално допълнение за деца.

„Сайтът“ не е насочен или предвиден за деца под 16 години. „Продуктът“ и „Услугата“ не могат да бъдат закупувани (наети) от лица под 16 години. Ние не събираме преднамерено лична информация за лица под 16 години. Ако сте под 16 годишна възраст, Ви се забранява да споделяте или изпращате, каквато и да е информация на нашият сайт. Ако Вие сте под 16 години и искате да продължите да използвате „Сайтът“, можете да продължите само след изрично разрешение на Вашите родители или настойници.

Scroll to Top