MaxcloudONLogo

Рендер ферма – наети сървъри оптимизирани за рендиране

Разширете бизнес възможностите си с нашата достъпна, бърза и сигурна услуга за рендиране

Вашият бизнес и/или услуги изискват от вас често да рендирате – независимо дали сте Студио за анимация, Студио за интериор, архитектура, Студио за индустриален, продуктов дизайн, компания-производител или лице на свободна практика, ние ще ви предложим точно това, от което се нуждаете. Разполагаме с различни CPU конфигурации с Intel Xeon и AMD EPYC, Nvidia GPU сървъри и Работни компютри (станции) – от най-базово ниво до сървъри с висока изчислителна мощност (high-performance). Нашето местоположение на Балканския полуостров е предпоставка за свързаност с ниска латентност в цяла Европа и Западна Азия. Работим успешно и с клиенти от САЩ.

Нашите предимства

  • Достъп до наетите сървъри в реално време
  • Наблюдавате процеса, гъвкави сте и имате възможност да правите промени в “последната минута”
  • Наетите сървъри за рендиране може да са с OS Windows или Linux
  • Гъвкаво ценообразуване – отстъпка за дългосрочен абонамент
  • Без такси за трафик, работа в мрежа и инсталация
  • Няма ограничения относно времето на работа на процесора
  • Осигуряваме техническа поддръжка и съдействие
  • Сигурност и конфиденциалност

Запознайте се с нашето видео в Youtube, за да разберете как работи услугата ни

Render Of a bedroom.
Render of a Livingroom with a Colum.
Render of a Livingroom with a staircase.
Render of  MaxCloudON`s  render farm.

Софтуер

Не ви ограничаваме по отношение на софтуера – може да използвате всеки софтуер, който предпочитате в работата си. Софтуерът, който инсталирате на наетите сървъри, е изцяло Ваша отговорност, както и вида на софтуерното лицензиране (ако е необходимо). Предоставяме ви за ползване нашите сървъри с инсталация на предпочитаната от вас операционна система (предварително инсталирана и конфигурирана от нас). Не е необходимо да променяте начина си на работа, за да рендирате на нашите сървъри – работите с ваши приложения като 3ds Max, Maya, Cinema 4D, Blender, Redshift, плъгини като V-ray, Octane Render, Forest Pack, Railclone, скриптове и други.

CPU сървъри

Intel logo
Intel Xeon сървъри – подходящи са в случаите, когато трябва да прехвърлите изобразяването/рендирането на друга машина, за да може да използвате основния си компютър за други цели или следващ проект, или когато крайният срок ви притиска.
AMD logo
AMD Epyc сървъри – препоръчваме ги за големи проекти и компании или 3D артисти с голямо натоварване (голям интензитет), които имат нужда от всички възможни процесорни ядра, за да завършат проекта в срок. Със сървърите AMD Epyc получавате едновременно много на брой процесорни ядра, което ви позволява и по-бързо рендиране.

GPU сървъри

AMD logo
NVIDIA GPU специализирани сървъри – ако проектирате или рендирате heavy-computing модели или визуално реалистична сцена с 4K текстури, то тогава GPU сървъра със сигурност ще направи това по-бързо и приятно.

NVIDIA GPU работни станции – искате да имате достъп до компютър с висока изчислителна мощност от всяка точка на света 24/7 без да се ангажирате с трудоемка поддръжка

Нашите сървъри са конфигурирани да издържат на голямо натоварване за продължителен период от време и разполагат с достатъчно охлаждане и захранване.

Вземете 48 часа безплатен тестови период
Без обвързване или нужда от кредитна карта

Нашият опит

Имаме повече от 10 години опит като традиционна рендер ферма. В процеса на работа с клиенти се убедихме, че е по удобно и гъвкаво за тях да преминем към модела да отдаваме dedicated сървъри за рендиране. Наясно сме с естеството на работа на 3D артистите и най-вече по отношение на „загубеното“ време за изобразяване/визуализация на клиентските проекти, особено когато крайният срок наближава. Целта ни е да отговорим на нарастващите нужди в областта на 3D визуализацията и да предоставим надеждно и сигурно рендиране на конкурентни цени.

Какво казват нашите клиенти

Clusters Creative

„Най-бързите VPS, който сме ползвали. Сървърите са наистина само за нас и получихме, каквото беше рекламирано. Подходящи са за дизайнер на свободна практика, както и за голямо студио. „

Креативен директор на Clusters Creative
Николай Грозев
Vaya Studios

„Използвали сме Rend-it много пъти, когато нашите сървъри не са били достатъчни за да се справим на време. Бързи и отговорни те са ни спасявали не веднъж.“

Основател и Изпълнителен Директор наVaya Studios
Светлин Михайлов
Studio IQ

„Отлична услуга, поддръжка и цени. Можете да сложите желаният от Вас софтуер. Помогнаха ми да наглася дистрибутирано рендиране. Препоръчвам ги на всички. „

Изпълнителен директор Studio IQ
Саураб Патил

Нашите бъдещи планове

Стремим се постоянно да подобряваме и развиваме услугите ни. Настоящият ни фокус е върху зелената и устойчива енергия – нашият принос за опазване на околната среда. Оставаме на разположение и сме отворени за всякакви предложения с цел да отговорим по-добре на Вашите нужди – Свържете се с нас.