MaxcloudONLogo

Рендер ферма – наети сървъри оптимизирани за рендиране

Разширете бизнес възможностите си с нашата достъпна, бърза и сигурна услуга за рендиране

Вашият бизнес и/или услуги изискват от вас често да рендирате – независимо дали сте Студио за анимация, Студио за интериор, архитектура, Студио за индустриален, продуктов дизайн, компания-производител или лице на свободна практика, ние ще ви предложим точно това, от което се нуждаете. Разполагаме с различни CPU конфигурации с Intel Xeon и AMD EPYC, Nvidia GPU сървъри и Работни компютри (станции) – от най-базово ниво до сървъри с висока изчислителна мощност (high-performance). Нашето местоположение на Балканския полуостров е предпоставка за свързаност с ниска латентност в цяла Европа и Западна Азия. Работим успешно и с клиенти от САЩ.

Защо да изберете нашите сървъри за рендиране в облак?

В крак с дигитализацията хората преминаха към облачния модел за всичко – привикнаха да запазват своята информация, данни в облака. Но защо? Несъмнено е по-удобно и лесно. Можете да получите достъп до вашите данни отвсякъде и по всяко време. Поради тази причина, след повече от 10 години като традиционна рендер ферма, ние преминахме към модела да отдаваме специализирани сървъри за облачно рендиране. Всъщност нашите клиенти също го изискаха като услуга. Отворени сме към всякакви предложения и следваме новите тенденции – Вие искате и ние ви го предоставяме.

Защо нашата облачна услуга за рендиране е по-удобно за клиента.

Процесът на регистрация в нашия сайт е лесен и не е необходимо да сте ИТ специалист, за да започнете да използвате услуги ни. Нашият съпорт отдел винаги е на разположение за съдействие относно всякакви технически въпроси по сървърите ни. Бързо може да достъпите сървърите по всяко време от всеки настолен компютър. Принципът на работа цели максимално да ви улесни и подпомогне – качвате проекта си на избрания сървър/и и използвате вашите софтуер, приложения, плъгини и персонализирани скриптове – не ви ограничаваме и таксуваме относно инсталирания от вас софтуер. Предлагаме виртуализирани сървърите с предварително инсталирана по ваше желание ОС (Windows или Linux). Имате възможност да наблюдавате и проследявате процеса на рендиране онлайн на момента и да правите промени в проекта си в движение по всяко време, за разлика от традиционните рендер ферми, където констатирате грешка или пропуск едва след получаване на завършения и платен рендиран проект. Спестяваме ви време и пари – виждате резултата в реално време и можете незабавно да спрете процеса, да направите промени и да стартирате рендирането отново без допълнителни разходи. Имаме различни ценови планове – вижте нашите седмични и месечни абонаменти за CPU Intel и AMD сървъри, GPU сървъри и Cloud Desktop PC.

Нашите предимства

  • Достъп до наетите сървъри в реално време
  • Наблюдавате процеса, гъвкави сте и имате възможност да правите промени в “последната минута”
  • Наетите сървъри за рендиране може да са с OS Windows или Linux
  • Гъвкаво ценообразуване – отстъпка за дългосрочен абонамент
  • Без такси за трафик, работа в мрежа и инсталация
  • Няма ограничения относно времето на работа на процесора
  • Осигуряваме техническа поддръжка и съдействие
  • Сигурност и конфиденциалност

Запознайте се с нашето видео в Youtube, за да разберете как работи услугата ни

Render Of a bedroom.
Render of a Livingroom with a Colum.
Render of a Livingroom with a staircase.
Render of  MaxCloudON`s  render farm.

Софтуер

Не ви ограничаваме по отношение на софтуера – може да използвате всеки софтуер, който предпочитате в работата си. Софтуерът, който инсталирате на наетите сървъри, е изцяло Ваша отговорност, както и вида на софтуерното лицензиране (ако е необходимо). Предоставяме ви за ползване нашите сървъри с инсталация на предпочитаната от вас операционна система (предварително инсталирана и конфигурирана от нас). Не е необходимо да променяте начина си на работа, за да рендирате на нашите сървъри – работите с ваши приложения като 3ds Max, Maya, Cinema 4D, Blender, Redshift, плъгини като V-ray, Octane Render, Forest Pack, Railclone, скриптове и други.

CPU сървъри

Intel logo
Intel Xeon сървъри – подходящи са в случаите, когато трябва да прехвърлите изобразяването/рендирането на друга машина, за да може да използвате основния си компютър за други цели или следващ проект, или когато крайният срок ви притиска.
AMD logo
AMD Epyc сървъри – препоръчваме ги за големи проекти и компании или 3D артисти с голямо натоварване (голям интензитет), които имат нужда от всички възможни процесорни ядра, за да завършат проекта в срок. Със сървърите AMD Epyc получавате едновременно много на брой процесорни ядра, което ви позволява и по-бързо рендиране.

GPU сървъри

AMD logo
NVIDIA GPU специализирани сървъри – ако проектирате или рендирате heavy-computing модели или визуално реалистична сцена с 4K текстури, то тогава GPU сървъра със сигурност ще направи това по-бързо и приятно.

NVIDIA GPU Cloud Desktop – искате да имате достъп до компютър с висока изчислителна мощност от всяка точка на света 24/7 без да се ангажирате с трудоемка поддръжка

Нашите сървъри са конфигурирани да издържат на голямо натоварване за продължителен период от време и разполагат с достатъчно охлаждане и захранване.

Вземете 48 часа безплатен тестови период
Без обвързване или нужда от кредитна карта

Нашият опит

Имаме повече от 10 години опит като традиционна рендер ферма. В процеса на работа с клиенти се убедихме, че е по удобно и гъвкаво за тях да преминем към модела да отдаваме dedicated сървъри за рендиране. Наясно сме с естеството на работа на 3D артистите и най-вече по отношение на „загубеното“ време за изобразяване/визуализация на клиентските проекти, особено когато крайният срок наближава. Целта ни е да отговорим на нарастващите нужди в областта на 3D визуализацията и да предоставим надеждно и сигурно рендиране на конкурентни цени.

Какво казват нашите клиенти

Clusters Creative

„Най-бързите VPS, който сме ползвали. Сървърите са наистина само за нас и получихме, каквото беше рекламирано. Подходящи са за дизайнер на свободна практика, както и за голямо студио. „

Креативен директор на Clusters Creative
Николай Грозев
Vaya Studios

„Използвали сме Rend-it много пъти, когато нашите сървъри не са били достатъчни за да се справим на време. Бързи и отговорни те са ни спасявали не веднъж.“

Основател и Изпълнителен Директор наVaya Studios
Светлин Михайлов
Studio IQ

„Отлична услуга, поддръжка и цени. Можете да сложите желаният от Вас софтуер. Помогнаха ми да наглася дистрибутирано рендиране. Препоръчвам ги на всички. „

Изпълнителен директор Studio IQ
Саураб Патил

Нашите бъдещи планове

Стремим се постоянно да подобряваме и развиваме услугите ни. Настоящият ни фокус е върху зелената и устойчива енергия – нашият принос за опазване на околната среда. Оставаме на разположение и сме отворени за всякакви предложения с цел да отговорим по-добре на Вашите нужди – Свържете се с нас.