MaxcloudONLogo
˄

Rend-it Рендер ферма – наети сървъри оптимизирани за рендиране.

Rend-it е „облачна рендер ферма“, която Ви позволява да ползвате наети (dedicated) сървъри оптимизирани за рендиране. Вече повече от десетилетие помагаме на 3D дизайнерите, с досадната работа по рендиране на поръчките на клиентите им, особено важна, когато крайният срок наближава бързо. Ние се стремим да изпълним нарастващите нужди на пазара и в същото време да сме лидери на пазара с конкурентните цени на нашата услуги за клиентите ни от Европа, Русия, Индия и Съединените американски щати. Нашите клиенти могат да използват любимите си програми за 3D дизайн, защото ние Ви даваме нова инсталация на Windows Server 2019, като основа, за да не Ви се налага да променяте работният си процес.

Рендер на спалня.
Рендер на всекидневна със стълбище.
Рендер на всекидневна с колона.
Рендер на рендер фермата на MaxCloudON.

Защо използвате наети сървъри за рендиране?

След като работихме много години, като конвенционална рендер ферма, решихме да преминем на този модел, защото е по-лесно за нашите клиенти да разберат, за какво точно плащат. Плюс това е значително по-лесно да предвидите бюджетът си, когато знаете предварително, колко ще струва.

Какъв софтуер поддържате?

Поддържаме софтуерът, който Вие използвате. Вие получавате достъп до рендер фермата, все едно е вашата машина в офиса или в домът Ви. Няма да бъдете ограничени от програмите, с които ние разполагаме. Вие избирате, с коя програма искате да работите и се възползвате от Вашият преносим лиценз.

Какви спецификации имат вашите сървъри?

В момента имаме две нива на сървъри:

Даваме всеки сървър с 60GB NVMe SSD и ако наемете повече от 5 сървъра ние ще Ви дадем още 100 GB SSD мрежово дисково пространство без допълнителна такса. Ram паметта зависи от плана, който си изберете или по споразумение.

Всички наши сървъри са изградени по начин подходящ, за голямо натоварване, и са снабдени с достатъчно охлаждане и захранване, за това няма нужда да се притеснявате, ако трябва да ги натоварвате продължително време. Ние сме в бизнесът дълго време и знаем, как да го направим ефективно, с наученото от предишните ни грешки.

Можете да проверите цените на нашите AMD и Intel наети сървъри или може да се регистрирате за нашият 48 часов тестови период.

Какво казват нашите клиенти?

Clusters Creative

„Най-бързите VPS, който сме ползвали. Сървърите са наистина само за нас и получихме, каквото беше рекламирано. Подходящи са за дизайнер на свободна практика, както и за голямо студио. „

Креативен директор на Clusters Creative
Николай Грозев
Vaya Studios

„Използвали сме Rend-it много пъти, когато нашите сървъри не са били достатъчни за да се справим на време. Бързи и отговорни те са ни спасявали не веднъж.“

Основател и Изпълнителен Директор наVaya Studios
Светлин Михайлов
Studio IQ

„Отлична услуга, поддръжка и цени. Можете да сложите желаният от Вас софтуер. Помогнаха ми да наглася дистрибутирано рендиране. Препоръчвам ги на всички. „

Изпълнителен директор Studio IQ
Саураб Патил

Какви са бъдещите Ви планове?

Стремим се да подобряваме услугата си често и разчитаме на Вас да ни помагате с предложения. Ако мислите, че има начин нашата услуга да се подобри, ние сме отворени за предложения. Както и последната промяна, преминаването към наети сървъри, всяко решение, което вземаме е да улесним нашият и Вашият живот.